Matchreferat: Kånna IF – Hamneda GOIK

Tuffa närkamper, hårt spel och derby var det som väntade spelarna på Kånnavallen denna fredagen. Hamneda GOIK stod för motståndet och att fira in helgen på ett bättre sätt skulle varit svårt att slå.

Det är 10 kilometer mellan byarna och det tog 12 minuter för hemmalaget att ta ledningen med 1-0 där Namir Nukic stod som målskytt efter en trevande start på matchen. 

Det är mycket nerver som står på spel en match som denna och det märktes klart och tydligt. När det väl lossnade för hemmalaget så lossnade det ordentligt. Målchans efter målchans ledde till både 2-0 och 3-0 i första halvlek. Goran Rustic stod för 2-0 medan Namir Nukic ökade på sin målskörd med att göra 3-0. 

I andra halvlek skulle målen fortsätta att trilla in och Osman Tahir inledde målskyttet i andra halvlek och det står nu 4-0 till hemmalaget. Hamneda hinner göra ett självmål då Arnel Gajek följt med upp i ett anfall och pressat motståndaren till 5-0 i egen kasse. Hamneda får till slut in en boll via Johan Karlsson och det står nu 5-1 i 75:e minuten efter att Hamneda fått en man utvisad. 

I den 83:e matchminuten spikar inbytte Nshan Mirzoyan igen kistan med 6-1 vilket även blir matchens slutresultat. 7 mål, 6 gula och 1 rött kort talade för en underhållande derbymatch lagen emellan.

I och med dagens 3 poäng går Kånna IF upp på en 3:e plats i serien med en match mindre spelad jämfört med konkurrenterna som ligger steget ovanför.

Vill ni läsa smålänningens regerat kring ”veckans match” hittar ni den här.

Coach Kurres kommentar: Vi bjuder upp till dans i dagens match och vi sätter våra lägen framför mål. Spelet var inte det allra bästa då vi alla vet att vi kan så mycket bättre. Det gäller att öka ytterligare några steg för att hamna där vi vill vara framöver.

Facebook
Google+
http://www.kannaif.se/matchreferat-kanna-hamneda-goik
Twitter

    Nästa match

    Huvudsponsor

    Almanacka