Inför Kånna IF – Hamneda GoIK

Det skiljer 10km mellan träningsanläggningarna, det är svart/gult mot blått, det är helt enkelt lokalderby Kånna IF – Hamneda GOIK division 6 Älmhult som står i dagens schema.

Vi gästas av ett Hamneda GOIK som spelat två matcher i årets seriespel och där man förlorat mot Ryssby IF och plockat en poäng mot Urshults IF.

Även Kånna har spelat två matcher hittills i årets upplaga av division 6 Älmhult och laget mar mäktat med en vinst (1-0) mot Ryssby IF och ett oavgjort resultat (2-2) mot Häradsbäcks IF på hemmaplan tidigare i veckan.

Vi visste att denna veckan skulle vara tuff med ett fullspäckat schema, med mycket träningar och matcher tätt inpå varandra. Det är god stämning i truppen trots att man tappat poäng mot Häradsbäcks IF där man helt klart förtjänade tre poäng tidigare i veckan.

Batterierna har nu laddats om, slagget har sprungits av och vi står redo för årets lokalderby Kånna IF – Hamneda GOIK. Allt kan hända i en sådan här match så det gäller att vara på tårna i 95 minuter och ge allt man har i varje närkamp på plan.

Vi hoppas att vädret ska spricka upp under dagen och att vi får en solig eftermiddag/kväll med mycket publik på Kånnavallen.

Varmt välkomna till Kånnavallen, kl. 19:00!

#FORZAKIF

Nästa match