Hemmapremiär

Efter en lång vinter är det äntligen dags att äntra Kånnavallen igen för en ny fotbollssäsong.

Samir Hodzic har tagit över stafettpinnen som tränare och har drillat spelarna hårt under försäsongen. Resultaten i träningsmatcherna har varit skiftande och som vanligt inget att dra några större växlar på. Laget och tränarstaben, där för övrigt även assisterande tränaren och mångårige Kånnaprofilen Arnel Gajek ingår, har trots en hög målsättning inför året och förhoppningsvis kan vi få se Kånna IF i toppstriden när det drar ihop sig till hösten.

Laget har tappat ett flertal poängspelare till div 4 men några nya ansikten syns också sticka ut genom de gula tröjorna. Hårt jobb och en god laganda ska säkert kunna ta oss till toppen. Och visst började det lovande med seger, 4-1 borta mot alltidsvåra HiTs på konstgräset i Hinneryd.

Kvällens gäster kommer också från Markaryds kommun. Råstorp/Timsfors tog emot Virestad i sin premiär och föll trots halvtidsledning med samma siffror, 4-1. Ett revanschsuget bortalag att vänta alltså.

Kånna IF hälsar alla varmt välkomna till säsongen 2018!

Nästa match

Almanacka